PERMANENTE MAKE-UP

MAKE UP DIE PERFECT
BLIJFT ONDER ALLE
OMSTANDIGHEDEN

Permanente make-up is dé manier om er perfect uit te zien voor een langere periode.

Door de wenkbrauwen en ogen meer accent te geven wordt het gezicht sprekender waardoor u altijd een verzorgd uiterlijk heeft. Blijft gewone make-up niet goed zitten en heeft u weinig tijd of geen zin om uzelf op te maken? Dan is Permanente make-up de perfecte oplossing. Dit geldt ook voor mensen die veel aan sport doen of een allergie hebben voor gewone make up.

specialisaties

✓ Hairstrokes Phibrows Microblading
✓ Ombré Powder brows (voor een natuurlijk schaduweffect)
✓ Eyeliner
✓ PMU voor chemotherapie
✓ PMU bij alopecia
✓ Correcties van verkeerd gezette pmu


Door jarenlange ervaring in het zetten van pmu bent u verzekerd van een deskundig advies. Aangesloten bij de GGD en gewerkt volgens de verplicht gestelde hygiëne eisen van het LCHV.MEEST GESTELDE VRAGENDoet de behandeling pijn?
De manier van werken is erg subtiel. Ik breng de PMU laag voor laag aan zonder de huid te beschadigen. Het is daardoor vrijwel pijnloos maar wel voelbaar. De mogelijkheid is er om de huid te verdoven met Emla zalf, deze is verkrijgbaar op recept bij uw huisarts.

Hoe lang duurt de behandeling?
Ik neem altijd uitgebreid de tijd en plan 3 uur inclusief consult.

Hoe lang duurt de genezing?
De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 7 a 10 dagen afhankelijk van uw huidtype.

Ik heb al pmu maar ben niet tevreden of wil het graag laten bijwerken. Kan dit?
Als je al eerder PMU hebt laten doen dien je eerst een foto te sturen. Deze moet ik eerst beoordelen om te kijken of ik je kan behandelen of dat het eerst gelaserd moet worden. De foto kun je sturen via mijn what’s app serice:0622683504

Hoe verloopt de behandeling?
Ik ontvang je in mijn salon op het afgesproken tijdstip en dan mag je plaatsnemen in de stoel. De meeste dames ervaren de behandeling als niet pijnlijk maar voelbaar. Je tekent na akkoord een intakeformulier/gezondheidsverklaring die we samen doornemen.
Voor de behandeling begint maken we in overleg een voor foto.
Ik bespreek samen met jou al je wensen en geef advies, dan begint de browmapping. Hierbij meet en teken ik met behulp van verschillende meetinstrumenten en ervaring de ideale wenkbrauwen die bij jouw gezicht past.
Ik epileer/wax de wenkbrauwen waar nodig en teken de vorm en de kleur in potlood.
Dan geef ik jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.
Indien je akkoord gaat, begin ik met de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2 uur en 30 minuten. Ik neem graag voor elke klant uitgebreid de tijd. Het kan dus ook weleens voorkomen dat ik meer tijd nodig heb, hou hier rekening mee met je dag planning.
Na de behandeling laat ik je het resultaat zien maken een evt een na foto en geef ik je de na zorginstructies mee voor thuis.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?
Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zullen de wenkbrauwen maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de wenkbrauwen, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor je uiteindelijk een natuurlijke effect hebt.
Ik adviseer bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken. Eerder is niet mogelijk omdat de wenkbrauwen dan nog niet volledig genezen zijn.
Meestal volstaat 1 bijwerking maar in sommige gevallen kan een derde behandeling nodig zijn.
Hiervoor worden geen extra kosten berekend mits het binnen de 5-8 weken valt na de tweede behandeling.


Hoe verloopt het genezingsproces?
De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekjes, korstjes en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid!
Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is pas na een aantal weken goed zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.
Dag 1-4: zeer donker
Dag 5-10: barstjes, korstjes (geen kleur te zien onder de barstjes en kortsjes)
Dag 11-20: géén zichtbare kleur of vorm of heel licht zichtbaar
Dag 20-30: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 30-40: Kleur is goed zichtbaar


Hoelang heb ik plezier van mijn wenkbrauwen?
De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.
Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 6-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden


Waar hou ik rekening mee voor en na de behandeling?
Voor de behandeling:
✓Geen bloedverdunners innemen
✓Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
✓Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Na de behandeling:
✓ Niet aan zitten!
✓ 7 dagen geen watercontact
✓ 14 dagen niet zonnen of zonnebank, na 14 dagen beschermen met SPF 50
✓ 14 dagen de wenkbrauwen niet verven
✓ 14 dagen geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
✓ 7 dagen niet zwemmen en geen sauna

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?
De behandelingen kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitis patiënten, diabetes patiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen.
In overleg met uw behandelend arts kan er eventueel een paar dagen van tevoren worden gestopt met het innemen van de bloedverdunners.
Tussen het gebruik van Roaccutane en het aanbrengen van de nieuwe wenkbrauwen zou er vier weken tussen moeten zitten.
Voordat ik de wenkbrauwen zet nemen we altijd samen een intake/gezondheidsverklaring door.


Wat zijn de kosten?
✓ De kosten inclusief nabehandeling zijn 495,00
✓ Beautystudio Mooi bij Kim is Kernlid bij Brancheorganisatie Anbos kwaliteitscenter.
✓ Werkt volgens de richtlijnen van het LCHV
✓ GGD goedgekeurd
✓ Jarenlange ervaring in pmu & opgeleid tot de laatste nieuwe trends!
✓ Hoogwaardige apparatuur
✓ Kwalitatief hoogwaardige pigmenten niet die rood of blauw verkleuren in de huid.

PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN

OMBRÉ POWDER BROWS


Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make- up voor wenkbrauwen. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.
Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Je creeërt een zacht en natuurlijk effect. De pigmenten worden met een nanonaald/hygiënemodule in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make-up wereld noemen we dit pigmenteren.
Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om optimaal te kunnen blijven genieten van je Ombre Brows!
Kies je ervoor om het niet bij te werken dan verdwijnt het uiteindelijk uit de huid. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige pigmenten van perfecte kwaliteit die niet blauw of rood in de huid verkleuren.
Het resultaat blijft hierdoor zo lang mogelijk mooi.

De voordelen:
✓Geschikt voor alle huidtypes
✓Natuurlijk poedereffect
✓Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
✓Geen beschadiging van de huid
✓Bijna geen roodheid of zwelling
✓Geen kale plekken
✓Geen littekens


HAIRSTROKES MICROBLADING PHIBROWS

Wie wil dat nou niet, in de ochtend wakker worden met mooie natuurlijke wenkbrauwen zonder uren voor de spiegel hoeven te staan om ze mooi in model te krijgen.

Dat kan!.....

Bij deze methode maak ik hairstrokes met een microblading-blade. In één vloeiende beweging en wordt er pigment aangebracht tussen de natuurlijke wenkbrauw. De wenkbrauw krijgt gelijk een natuurlijk en voller aanzicht. Het mooie aan deze techniek is dat het net uw eigen haartjes zijn!

Bij Microblading zijn de lijntjes namelijk fijn en dun. Het effect is heel natuurlijk en blijft lang zichtbaar: meestal begint de kleur pas na één jaar te vervagen. Met één behandeling inclusief een nabehandeling kun je dus minstens een jaar vooruit.

Voor microblading wordt gebruik gemaakt van een pigment van het merk PhiBrows. De pigmenten van PhiBrows verkleuren niet, dus na verloop van tijd geen rode, paars-rode of blauwe wenkbrauwen, niet uitlopen en 100% veilig zijn (door de GGD gecontroleerd!).

Voor microblading wordt gebruik gemaakt van een pigment van het merk PhiBrows. De pigmenten van PhiBrows verkleuren niet, dus na verloop van tijd geen rode, paars-rode of blauwe wenkbrauwen, niet uitlopen en 100% veilig zijn (door de GGD gecontroleerd!).

Phibrows Microblading €495,00


OPFRISSEN WENKBRAUWEN
Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling.
Jaarlijks opfrissen wenkbrauwen €150,00
Correctiebehandeling wenkbrauwen vanaf €200,00

PERMANENTE MAKE-UP OGEN

INFRALINER
De infraliner is de meest natuurlijke variant van alle eyeliners. Met deze techniek word er alleen pigment aan gebracht tussen de wimpers. Dit geeft het effect alsof u een vollere wimper aanzet heeft.
Eyeliner boven of onder €165,00
Eyeliner boven en onder €295,00


EYELINER
Bij de eyeliner word er een heel strak lijntje getrokken die net wat meer effect geeft als de infraliner. Als u zelf al volle wimpers heeft, is de eyeliner een absolute aanrader.
Eyeliner boven of onder €165,00
Eyeliner boven en onder €295,00


GRAFICLINER
Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die elke dag een brede eyeliner tekenen.
Eyeliner boven of onder €165,00
Eyeliner boven en onder €295,00


OPFRISSEN EYELINER
Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling.
Jaarlijks opfrissen eyeliner per onderdeel €75,00


Niet meer te corrigeren? Indien u Permanente Make-up heeft die niet naar uw zin is, of veel te donker is uitgevallen is er veel mogelijk met kleurcorrecties. Echter, er zijn gevallen waarbij wij ik u adviseer het te laten verwijderen met laser. Ecuri Cosmetics is hierin gespecialiseerd.

PERMANENTE MAKE-UP

MAKE UP DIE PERFECT
BLIJFT ONDER ALLE
OMSTANDIGHEDEN

Permanente make-up is dé manier om er perfect uit te zien voor een langere periode.

Door de wenkbrauwen en ogen meer accent te geven wordt het gezicht sprekender waardoor u altijd een verzorgd uiterlijk heeft. Blijft gewone make-up niet goed zitten en heeft u weinig tijd of geen zin om uzelf op te maken? Dan is Permanente make-up de perfecte oplossing. Dit geldt ook voor mensen die veel aan sport doen of een allergie hebben voor gewone make up.


specialisaties

✓ Hairstrokes Phibrows Microblading
✓ Ombré Powder brows (voor een natuurlijk schaduweffect)
✓ Eyeliner
✓ PMU voor chemotherapie
✓ PMU bij alopecia
✓ Correcties van verkeerd gezette pmu


Door jarenlange ervaring in het zetten van pmu bent u verzekerd van een deskundig advies. Aangesloten bij de GGD en gewerkt volgens de verplicht gestelde hygiëne eisen van het LCHV.

OMBRÉ POWDER BROWS

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make- up voor wenkbrauwen. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Je creeërt een zacht en natuurlijk effect. De pigmenten worden met een nanonaald/hygiënemodule in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make-up wereld noemen we dit pigmenteren.

Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om optimaal te kunnen blijven genieten van je Ombre Brows!

Kies je ervoor om het niet bij te werken dan verdwijnt het uiteindelijk uit de huid. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige pigmenten van perfecte kwaliteit die niet blauw of rood in de huid verkleuren.
Het resultaat blijft hierdoor zo lang mogelijk mooi.

De voordelen:
✓ Geschikt voor alle huidtypes
✓ Natuurlijk poedereffect
✓ Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
✓ Geen beschadiging van de huid
✓ Bijna geen roodheid of zwelling
✓ Geen kale plekken
✓ Geen littekens


HAIRSTROKES MICROBLADING PHIBROWS

Wie wil dat nou niet, in de ochtend wakker worden met mooie natuurlijke wenkbrauwen zonder uren voor de spiegel hoeven te staan om ze mooi in model te krijgen.

Dat kan!.....

Bij deze methode maak ik hairstrokes met een microblading-blade. In één vloeiende beweging en wordt er pigment aangebracht tussen de natuurlijke wenkbrauw. De wenkbrauw krijgt gelijk een natuurlijk en voller aanzicht. Het mooie aan deze techniek is dat het net uw eigen haartjes zijn!

Bij Microblading zijn de lijntjes namelijk fijn en dun. Het effect is heel natuurlijk en blijft lang zichtbaar: meestal begint de kleur pas na één jaar te vervagen. Met één behandeling inclusief een nabehandeling kun je dus minstens een jaar vooruit.

Voor microblading wordt gebruik gemaakt van een pigment van het merk PhiBrows. De pigmenten van PhiBrows verkleuren niet, dus na verloop van tijd geen rode, paars-rode of blauwe wenkbrauwen, niet uitlopen en 100% veilig zijn (door de GGD gecontroleerd!).

Hairstrokes Phibrows Microblading €495,00


OPFRISSEN WENKBRAUWEN
Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling.
Jaarlijks opfrissen wenkbrauwen €150,00
Correctiebehandeling wenkbrauwen vanaf €200,00
MEEST GESTELDE VRAGENDoet de behandeling pijn?
De manier van werken is erg subtiel. Ik breng de PMU laag voor laag aan zonder de huid te beschadigen. Het is daardoor vrijwel pijnloos maar wel voelbaar. De mogelijkheid is er om de huid te verdoven met Emla zalf, deze is verkrijgbaar op recept bij uw huisarts.

Hoe lang duurt de behandeling?
Ik neem altijd uitgebreid de tijd en plan 3 uur inclusief consult.

Hoe lang duurt de genezing?
De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 7 a 10 dagen afhankelijk van uw huidtype.

Ik heb al pmu maar ben niet tevreden of wil het graag laten bijwerken. Kan dit?
Als je al eerder PMU hebt laten doen dien je eerst een foto te sturen. Deze moet ik eerst beoordelen om te kijken of ik je kan behandelen of dat het eerst gelaserd moet worden. De foto kun je sturen via mijn what’s app serice:0622683504

Hoe verloopt de behandeling?
Ik ontvang je in mijn salon op het afgesproken tijdstip en dan mag je plaatsnemen in de stoel. De meeste dames ervaren de behandeling als niet pijnlijk maar voelbaar. Je tekent na akkoord een intakeformulier/gezondheidsverklaring die we samen doornemen.
Voor de behandeling begint maken we in overleg een voor foto.
Ik bespreek samen met jou al je wensen en geef advies, dan begint de browmapping. Hierbij meet en teken ik met behulp van verschillende meetinstrumenten en ervaring de ideale wenkbrauwen die bij jouw gezicht past.
Ik epileer/wax de wenkbrauwen waar nodig en teken de vorm en de kleur in potlood.
Dan geef ik jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.
Indien je akkoord gaat, begin ik met de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2 uur en 30 minuten. Ik neem graag voor elke klant uitgebreid de tijd. Het kan dus ook weleens voorkomen dat ik meer tijd nodig heb, hou hier rekening mee met je dag planning.
Na de behandeling laat ik je het resultaat zien maken een evt een na foto en geef ik je de na zorginstructies mee voor thuis.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?
Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zullen de wenkbrauwen maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de wenkbrauwen, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor je uiteindelijk een natuurlijke effect hebt.
Ik adviseer bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken. Eerder is niet mogelijk omdat de wenkbrauwen dan nog niet volledig genezen zijn.
Meestal volstaat 1 bijwerking maar in sommige gevallen kan een derde behandeling nodig zijn.
Hiervoor worden geen extra kosten berekend mits het binnen de 5-8 weken valt na de tweede behandeling.


Hoe verloopt het genezingsproces?
De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekjes, korstjes en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid!
Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is pas na een aantal weken goed zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.
Dag 1-4: zeer donker
Dag 5-10: barstjes, korstjes (geen kleur te zien onder de barstjes en kortsjes)
Dag 11-20: géén zichtbare kleur of vorm of heel licht zichtbaar
Dag 20-30: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 30-40: Kleur is goed zichtbaar


Hoelang heb ik plezier van mijn wenkbrauwen?
De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.
Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 6-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden


Waar hou ik rekening mee voor en na de behandeling?
Voor de behandeling:
✓Geen bloedverdunners innemen
✓Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
✓Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Na de behandeling:
✓ Niet aan zitten!
✓ 7 dagen geen watercontact
✓ 14 dagen niet zonnen of zonnebank, na 14 dagen beschermen met SPF 50
✓ 14 dagen de wenkbrauwen niet verven
✓ 14 dagen geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
✓ 7 dagen niet zwemmen en geen sauna

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?
De behandelingen kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitis patiënten, diabetes patiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen.
In overleg met uw behandelend arts kan er eventueel een paar dagen van tevoren worden gestopt met het innemen van de bloedverdunners.
Tussen het gebruik van Roaccutane en het aanbrengen van de nieuwe wenkbrauwen zou er vier weken tussen moeten zitten.
Voordat ik de wenkbrauwen zet nemen we altijd samen een intake/gezondheidsverklaring door.


Wat zijn de kosten?
✓ De kosten inclusief nabehandeling zijn 495,00
✓ Beautystudio Mooi bij Kim is Kernlid bij Brancheorganisatie Anbos kwaliteitscenter.
✓ Werkt volgens de richtlijnen van het LCHV
✓ GGD goedgekeurd
✓ Jarenlange ervaring in pmu & opgeleid tot de laatste nieuwe trends!
✓ Hoogwaardige apparatuur
✓ Kwalitatief hoogwaardige pigmenten niet die rood of blauw verkleuren in de huid.

PERMANENTE MAKE-UP OGEN

INFRALINER
De infraliner is de meest natuurlijke variant van alle eyeliners. Met deze techniek word er alleen pigment aan gebracht tussen de wimpers. Dit geeft het effect alsof u een vollere wimper aanzet heeft.
Eyeliner boven of onder €165,00
Eyeliner boven en onder €295,00

EYELINER
Bij de eyeliner word er een heel strak lijntje getrokken die net wat meer effect geeft als de infraliner. Als u zelf al volle wimpers heeft, is de eyeliner een absolute aanrader.
Eyeliner boven of onder €165,00
Eyeliner boven en onder €295,00

GRAFICLINER
Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die elke dag een brede eyeliner tekenen.
Eyeliner boven of onder €165,00
Eyeliner boven en onder €295,00

OPFRISSEN EYELINER
Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan een nabehandeling.
Jaarlijks opfrissen eyeliner per onderdeel €75,00


Niet meer te corrigeren?

Indien u Permanente Make-up heeft die niet naar uw zin is, of veel te donker is uitgevallen is er veel mogelijk met kleurcorrecties. Echter, er zijn gevallen waarbij wij ik u adviseer het te laten verwijderen met laser. Ecuri Cosmetics is hierin gespecialiseerd.


× App voor meer info of een afspraak!