SKIN CLINIC

ER JONGER UIT ZIEN
ZONDER INJECTABLES

Soms heeft de huid een extra oppepper nodig om die mooie jonge uitstraling te behouden. Eén van de nieuwste ontwikkelingen is de huid te behandelen door middel van Plasma spots. Dit is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, hals versteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten.

Daarnaast heeft Kim Skin Clinic mogelijkheden om de huid te beteren door middel van Peelingen, microdermabrassie (evt. in kuurvorm) en microneedling waarbij de hyaluronzuur rechtstreeks in de huid gesluisd wordt. Voor iedere huid wordt een persoonlijk plan opgesteld om het gewenste resultaat te bereiken.

NIEUW BIJ KIM SKIN CLINIC:
BE LIFTED PLASMA

De Be lifted plasma applicator behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur. Het is één van de meest veilige en effectieve behandelmethode tegen huidverslapping en rimpels zonder snijden, fillers of botox!

Met Be Lifted Plasma is het mogelijk om door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het ‘ zelfherstellend’ vermogen van de huid waarnaar deze er zichtbaar jonger en gelift uitkomt te zien en tevens de elasticiteit van de huid verbeterd.

De plasma flitsen laten een klein korstje achter op de huid dit noemen we een “plasma spot” deze plasma spot verdwijnt binnen 7 dagen vanzelf waarnaar de huid roze toont, dit is nieuwe huid en verdwijnt in de weken die volgen.

Behandelmogelijkheden
✓ Boven en onderoogleden
✓ Voorhoofdsrimpels
✓ Fronsrimpels
✓ Neuslippenplooi
✓ Huidplooien voor de oren
✓ Wangen en kin
✓ Bovenliprimpels
✓ Kraaienpootjes
✓ Steel en ouderdomswratjes
✓ Pigmentvlekken
✓ (Acne) Littekens
✓ Hals
✓ Decolleté

Voordelen
✓ Korte behandeling en geen hechtingen
✓ word niet gesneden of geïnjecteerd dus geen blijvende littekens
✓ geen operatie of narcose
✓ Algehele verbetering van de huid
✓ Snelle genezing binnen 7 dagen
✓ Minimale bijwerkingen (2 dagen zwelling en 5-7 dagen korstjes)
✓ Geen risico dat er te veel huid weggehaald word
✓ U behoudt uw natuurlijke uitstraling en heeft ongeveer 1-3 jaar zichtbaar resultaat
✓ In slechts 1 tot 3 behandelingen het eind resultaat bereikt
✓ Geen lichaamsvreemde stoffen in de huid
✓ Betaalbaar

Plasma spots zorgen voor een nieuwe huid
Aan het uiteinde van de Be Lifted Plasma applicator wordt een plasmatische flits geproduceerd zodra de applicator zich enkele millimeters boven de huid bevindt. Deze plasmatische flits zorgt ervoor dat de huid van de te behandelen zone verdampt en geminimaliseerd wordt, waarna er op de huid een zogeheten plasmaspot verschijnt. Deze plasmaspot verandert in een oppervlakkig korstje. Dit korstje valt binnen 5 dagen van de huid, waarna de huid lichtroze toont en de nieuw gevormde huid is zichtbaar.

Na een behandeling met Be Lifted Plasma wordt de huid gestimuleerd om collageen aan te maken. Door het minimaliseren van de huid en de aanmaak van collageen in de huid ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zone en tevens de huid eromheen. Afhankelijk van de conditie van de huid en de mate van verslapping kan het gewenste resultaat binnen één tot drie behandelingen bereikt worden.

Het resultaat houdt gemiddeld 2 jaar. Het resultaat kan door middel van een plasma onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden. Een behandeling kan zo vaak als nodig herhaald worden .

Voorafgaand aan een behandeling wordt altijd een intake gesprek afgenomen. Tijdens dit gesprek wordt de behandelmethode uitgelegd en gekeken of het op uw huid toepasbaar is. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend.


CLINIC BEHANDELINGEN
BE LIFTED PLASMA

Aan het uiteinde van de Be Lifted Plasma applicator wordt een plasmatische flits geproduceerd zodra de applicator zich enkele millimeters boven de huid bevindt. Deze plasmatische flits zorgt ervoor dat de huid van de te behandelen zone verdampt en geminimaliseerd wordt, waarna er op de huid een zogeheten plasmaspot verschijnt. Deze plasmaspot verandert in een oppervlakkig korstje. Dit korstje valt binnen 7 dagen van de huid, waarna de huid lichtroze toont en de nieuw gevormde huid is zichtbaar.

PRIJSLIJST BE LIFTED PLASMA
Plasmalift Prijs
Boven oogleden € 350,-
Bovenoogleden + kraaienpootjes € 600,-
Onder oogleden € 350,-
Boven & onder oogleden € 650,-
Decolleté € 500,-
Wenkbrauw lift € 300,-
Boven oogleden + wenkbrauw lift € 600,-
Fronsrimpel €150,-
Neuslippenplooi € 300,-
Neuslippenplooi + bovenlip + kin € 700,-
Wangen lijnen € 450,-
Kraaienpootjes € 300,-
Bovenlip € 350,-
Onderlip + kin € 400,-
Hals lift klein € 450,-
Hals lift totaal € 700,-
Huid voor de oren € 300,-
Mini facelift kaak, huid voor oren € 600,-
Buikhuid vanaf € 450,-
Pigmentvlekken vanaf € 75,-
Fibromen / Steelwratjes vanaf € 75,-
PEELINGEN

ASA PEEL

Anti aging en huid vernieuwende fruitzuurbehandeling. Vermindert rimpels en huidoneffenheden, ook ideaal voor rokershuiden, acne en pigmentvlekken. Je bereikt binnen de kortste keren een blijvend en verbluffend resultaat, doordat de behandeling fruitzuren bevat.
Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA kuur met de hoog gedoseerde thuisproducten van de ASA, bestaande uit een serum en crème!
Behandeling €90,00
Kuur van 3 behandelingen €250,00


ACID PEEL ACNE

Bijzonder geschikt voor de huid met vette & grove poriën, onzuiverheden en acné. Gaat overmatige huidverhoorning tegen. Onzuiverheden worden effectief bestreden en de talgproductie gereguleerd. Bovendien heeft deze peeling een antibacteriële en enigszins lichter makende werking. De poriën worden verfijnt!
Behandeling €80,00


VERGOEDING ACNETHERAPIE

ACID PEEL LIFTING

Bijzonder geschikt voor de vermoeide, slappe en gerimpelde huid. Deze peeling heeft door de hoge concentratie druivenzuur een sterk liftende, gladmakende en verstevigende werking op de huid respectievelijk het huidweefsel. Vermoeide, slappe en gerimpelde huid kan gericht worden verbeterd en het huidbeeld aanzienlijk worden verjongd. Activeert de cel vernieuwing en verfijnt het huidbeeld!
Behandeling €80,00

ACID PEEL WHITENING

Bijzonder geschikt voor de behandeling van fijne lijnen, rimpeltjes, poriën en andere tekenen van huidveroudering, om uiterlijk en textuur van de huid te verbeteren. Een mengsel van sterke zuren met uitstekende werking bij hyperpigmentatie. Wordt gebruikt bij behandeling van huidverkleuringen zoals hyperpigmentatie en melasma.
Brengt de hydratatie op peil en maakt de huid weer glad en lichter!
Behandeling €80,00

ACID PEEL COUPEROSE
Bijzonder geschikt voor de gevoelige, rode en couperose-huid. Verbetert de huidelasticiteit en ondersteunt de aanmaak van collageen. Werkt uitbalancerend, kalmerend, ontstekingsremmend en hydraterend. Bevordert de wondgenezing en verbetert de huiddikte en stevigheid.
Behandeling €80,00

MICRODERMABRASIE FACIAL

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht, en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen door middel van een diamantkop. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert maar ook de collageenproductie stimuleert. De huid wordt hierdoor strakker en zachter. De behandeling is geschikt voor een vermoeide en matte huid, verstopte en vergrote poriën, comdeonen, milia en acne, fijne lijntjes, verouderde huid, acne littekens, pigmentvlekken, rokershuid, futloze huid, door de zon beschadigde en vlekkerige huid.
Behandeling 75 minuten €70,00
Kuur van 3 behandelingen €200,00


MICRONEEDLING FACIAL
Een Micro Needle Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes waarmee uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt. De Micro Needle Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week, uw huid wordt gladder en strakker. In combinatie met het gebruik van Hyaluronzuurserum, wordt uw huid voller en strakker. In combinatie met het acné/scar serum, herstelt de huid prachtig van acné en acnelittekens.

Dubbele werking
De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Micro Needle Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na een week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De 192 naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes en dergelijke 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. U voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. U voelt het en u ziet het.

Effectief bij: huidverslapping, rimpels,acné littekens, littekens, striae en cellulitis!

Per behandeling €75,00
Naaldroller thuisgebruik €45,00


CAMOUFLAGE THERAPIE
Sommige huidaandoeningen gaan gepaard met kleurverschillen in de huid, camouflage therapie kan de uitkomst bieden. Camouflage zorgt ervoor dat de aandoening minder opvalt. Het zorgt er niet voor dat de aandoening verbetert of geneest. Er wordt gebruik gemaakt van camouflagecrèmes van DermaColor. Deze bevatten veel meer pigmenten (40-50% pigmenten) dan de foundations die verkrijgbaar zijn in de drogisterijen (10-15% pigmenten). Hierdoor wordt een dekkend effect bereikt. DermaColor is geschikt voor alle huidtypes en kan waterbestendig en veegvast worden gemaakt.

Wanneer de gangbare make-up te weinig dekkend en de traditionele DermaColor te sterk dekkend is, biedt de Foundation Cream van DermaColor Light uitkomst. Deze is speciaal ontwikkeld om de ruimte tussen make-up en camouflage op te vullen. DermaColor Light bevat ingrediënten die voor een uitstekende verdraagzaamheid van de huid zorgen. Na het gebruik van de Setting Powder over de Foundation Cream is de camouflage langer houdbaar en watervast. De Foundation Cream bevat een zonnebeschermingsfactor SPF 12.

Camouflagetherapie kan worden toegepast bij
✓ Vitiligo: pigmentafwijking
✓ Littekens: beschadiging van de huid
✓ Couperose: adertjes op de wangen en neus
✓ Wijnvlekken: uitgezette bloedvaten in de huid
✓ Brandwonden: beschadiging van de huid door verbranding
Tijdens de behandeling wordt de juiste kleur gezocht. Dit is de kleur die het dichts in de buurt komt van uw eigen huidskleur.

Vergoeding mogelijk, Check uw zorgverzekeraar!
Ik leer u hoe u zichzelf zo mooi mogelijk kunt camoufleren met het merk Dermacolor. Het kan éénmalig zijn voor bv, het wegwerken van een tattoo of voor het dagelijks wegwerken van wijnvlekken, pigmentvlekken, couperose en brandwonden.

Per behandeling vanaf €24,50


VERGOEDING CAMOUFLAGE THERAPIE
SKIN CLINIC

ER JONGER UIT ZIEN
ZONDER INJECTABLES

Soms heeft de huid een extra oppepper nodig om die mooie jonge uitstraling te behouden. Eén van de nieuwste ontwikkelingen is de huid te behandelen door middel van Plasma spots. Dit is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, hals versteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten.

Daarnaast heeft Kim Skin Clinic mogelijkheden om de huid te beteren door middel van Peelingen, microdermabrassie (evt. in kuurvorm) en microneedling waarbij de hyaluronzuur rechtstreeks in de huid gesluisd wordt. Voor iedere huid wordt een persoonlijk plan opgesteld om het gewenste resultaat te bereiken.

NIEUW BIJ KIM SKIN CLINIC:
BE LIFTED PLASMA

De Be lifted plasma applicator behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur. Het is één van de meest veilige en effectieve behandelmethode tegen huidverslapping en rimpels zonder snijden, fillers of botox!

Met Be Lifted Plasma is het mogelijk om door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het ‘ zelfherstellend’ vermogen van de huid waarnaar deze er zichtbaar jonger en gelift uitkomt te zien en tevens de elasticiteit van de huid verbeterd.

De plasma flitsen laten een klein korstje achter op de huid dit noemen we een “plasma spot” deze plasma spot verdwijnt binnen 7 dagen vanzelf waarnaar de huid roze toont, dit is nieuwe huid en verdwijnt in de weken die volgen.

Behandelmogelijkheden
✓ Boven en onderoogleden
✓ Voorhoofdsrimpels
✓ Fronsrimpels
✓ Neuslippenplooi
✓ Huidplooien voor de oren
✓ Wangen en kin
✓ Bovenliprimpels
✓ Kraaienpootjes
✓ Steel en ouderdomswratjes
✓ Pigmentvlekken
✓ (Acne) Littekens
✓ Hals
✓ Decolleté

Voordelen
✓ Korte behandeling en geen hechtingen
✓ word niet gesneden of geïnjecteerd dus geen blijvende littekens
✓ geen operatie of narcose
✓ Algehele verbetering van de huid
✓ Snelle genezing binnen 7 dagen
✓ Minimale bijwerkingen (2 dagen zwelling en 5-7 dagen korstjes)
✓ Geen risico dat er te veel huid weggehaald word
✓ U behoudt uw natuurlijke uitstraling en heeft ongeveer 1-3 jaar zichtbaar resultaat
✓ In slechts 1 tot 3 behandelingen het eind resultaat bereikt
✓ Geen lichaamsvreemde stoffen in de huid
✓ Betaalbaar

Plasma spots zorgen voor een nieuwe huid
Aan het uiteinde van de Be Lifted Plasma applicator wordt een plasmatische flits geproduceerd zodra de applicator zich enkele millimeters boven de huid bevindt. Deze plasmatische flits zorgt ervoor dat de huid van de te behandelen zone verdampt en geminimaliseerd wordt, waarna er op de huid een zogeheten plasmaspot verschijnt. Deze plasmaspot verandert in een oppervlakkig korstje. Dit korstje valt binnen 5 dagen van de huid, waarna de huid lichtroze toont en de nieuw gevormde huid is zichtbaar.

Na een behandeling met Be Lifted Plasma wordt de huid gestimuleerd om collageen aan te maken. Door het minimaliseren van de huid en de aanmaak van collageen in de huid ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zone en tevens de huid eromheen. Afhankelijk van de conditie van de huid en de mate van verslapping kan het gewenste resultaat binnen één tot drie behandelingen bereikt worden.

Het resultaat houdt gemiddeld 2 jaar. Het resultaat kan door middel van een plasma onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden. Een behandeling kan zo vaak als nodig herhaald worden .

Voorafgaand aan een behandeling wordt altijd een intake gesprek afgenomen. Tijdens dit gesprek wordt de behandelmethode uitgelegd en gekeken of het op uw huid toepasbaar is. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

CLINIC BEHANDELINGEN
BE LIFTED PLASMA

Aan het uiteinde van de Be Lifted Plasma applicator wordt een plasmatische flits geproduceerd zodra de applicator zich enkele millimeters boven de huid bevindt. Deze plasmatische flits zorgt ervoor dat de huid van de te behandelen zone verdampt en geminimaliseerd wordt, waarna er op de huid een zogeheten plasmaspot verschijnt. Deze plasmaspot verandert in een oppervlakkig korstje. Dit korstje valt binnen 7 dagen van de huid, waarna de huid lichtroze toont en de nieuw gevormde huid is zichtbaar.

PRIJSLIJST BE LIFTED PLASMA
Plasmalift Prijs
Boven oogleden € 350,-
Bovenoogleden + kraaienpootjes € 600,-
Onder oogleden € 350,-
Boven & onder oogleden € 650,-
Decolleté € 500,-
Wenkbrauw lift € 300,-
Boven oogleden + wenkbrauw lift € 600,-
Fronsrimpel €150,-
Neuslippenplooi € 300,-
Neuslippenplooi + bovenlip + kin € 700,-
Wangen lijnen € 450,-
Kraaienpootjes € 300,-
Bovenlip € 350,-
Onderlip + kin € 400,-
Hals lift klein € 450,-
Hals lift totaal € 700,-
Huid voor de oren € 300,-
Mini facelift kaak, huid voor oren € 600,-
Buikhuid vanaf € 450,-
Pigmentvlekken vanaf € 75,-
Fibromen / Steelwratjes vanaf € 75,-
PEELINGEN

ASA PEEL

Anti aging en huid vernieuwende fruitzuurbehandeling. Vermindert rimpels en huidoneffenheden, ook ideaal voor rokershuiden, acne en pigmentvlekken. Je bereikt binnen de kortste keren een blijvend en verbluffend resultaat, doordat de behandeling fruitzuren bevat.
Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA kuur met de hoog gedoseerde thuisproducten van de ASA, bestaande uit een serum en crème!
Behandeling €90,00
Kuur van 3 behandelingen €250,00


ACID PEEL ACNE

Bijzonder geschikt voor de huid met vette & grove poriën, onzuiverheden en acné. Gaat overmatige huidverhoorning tegen. Onzuiverheden worden effectief bestreden en de talgproductie gereguleerd. Bovendien heeft deze peeling een antibacteriële en enigszins lichter makende werking. De poriën worden verfijnt!
Behandeling €80,00


VERGOEDING ACNETHERAPIE

ACID PEEL LIFTING

Bijzonder geschikt voor de vermoeide, slappe en gerimpelde huid. Deze peeling heeft door de hoge concentratie druivenzuur een sterk liftende, gladmakende en verstevigende werking op de huid respectievelijk het huidweefsel. Vermoeide, slappe en gerimpelde huid kan gericht worden verbeterd en het huidbeeld aanzienlijk worden verjongd. Activeert de cel vernieuwing en verfijnt het huidbeeld!
Behandeling €80,00

ACID PEEL WHITENING

Bijzonder geschikt voor de behandeling van fijne lijnen, rimpeltjes, poriën en andere tekenen van huidveroudering, om uiterlijk en textuur van de huid te verbeteren. Een mengsel van sterke zuren met uitstekende werking bij hyperpigmentatie. Wordt gebruikt bij behandeling van huidverkleuringen zoals hyperpigmentatie en melasma.
Brengt de hydratatie op peil en maakt de huid weer glad en lichter!
Behandeling €80,00

ACID PEEL COUPEROSE
Bijzonder geschikt voor de gevoelige, rode en couperose-huid. Verbetert de huidelasticiteit en ondersteunt de aanmaak van collageen. Werkt uitbalancerend, kalmerend, ontstekingsremmend en hydraterend. Bevordert de wondgenezing en verbetert de huiddikte en stevigheid.
Behandeling €80,00

MICRODERMABRASIE FACIAL

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht, en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen door middel van een diamantkop. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert maar ook de collageenproductie stimuleert. De huid wordt hierdoor strakker en zachter. De behandeling is geschikt voor een vermoeide en matte huid, verstopte en vergrote poriën, comdeonen, milia en acne, fijne lijntjes, verouderde huid, acne littekens, pigmentvlekken, rokershuid, futloze huid, door de zon beschadigde en vlekkerige huid.
Behandeling 75 minuten €70,00
Kuur van 3 behandelingen €200,00


MICRONEEDLING FACIAL
Een Micro Needle Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes waarmee uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt. De Micro Needle Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week, uw huid wordt gladder en strakker. In combinatie met het gebruik van Hyaluronzuurserum, wordt uw huid voller en strakker. In combinatie met het acné/scar serum, herstelt de huid prachtig van acné en acnelittekens.

Dubbele werking
De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Micro Needle Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na een week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De 192 naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes en dergelijke 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. U voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. U voelt het en u ziet het.

Effectief bij: huidverslapping, rimpels,acné littekens, littekens, striae en cellulitis!

Per behandeling €75,00
Naaldroller thuisgebruik €45,00


CAMOUFLAGE THERAPIE
Sommige huidaandoeningen gaan gepaard met kleurverschillen in de huid, camouflage therapie kan de uitkomst bieden. Camouflage zorgt ervoor dat de aandoening minder opvalt. Het zorgt er niet voor dat de aandoening verbetert of geneest. Er wordt gebruik gemaakt van camouflagecrèmes van DermaColor. Deze bevatten veel meer pigmenten (40-50% pigmenten) dan de foundations die verkrijgbaar zijn in de drogisterijen (10-15% pigmenten). Hierdoor wordt een dekkend effect bereikt. DermaColor is geschikt voor alle huidtypes en kan waterbestendig en veegvast worden gemaakt.

Wanneer de gangbare make-up te weinig dekkend en de traditionele DermaColor te sterk dekkend is, biedt de Foundation Cream van DermaColor Light uitkomst. Deze is speciaal ontwikkeld om de ruimte tussen make-up en camouflage op te vullen. DermaColor Light bevat ingrediënten die voor een uitstekende verdraagzaamheid van de huid zorgen. Na het gebruik van de Setting Powder over de Foundation Cream is de camouflage langer houdbaar en watervast. De Foundation Cream bevat een zonnebeschermingsfactor SPF 12.

Camouflagetherapie kan worden toegepast bij
✓ Vitiligo: pigmentafwijking
✓ Littekens: beschadiging van de huid
✓ Couperose: adertjes op de wangen en neus
✓ Wijnvlekken: uitgezette bloedvaten in de huid
✓ Brandwonden: beschadiging van de huid door verbranding
Tijdens de behandeling wordt de juiste kleur gezocht. Dit is de kleur die het dichts in de buurt komt van uw eigen huidskleur.

Vergoeding mogelijk, Check uw zorgverzekeraar!
Ik leer u hoe u zichzelf zo mooi mogelijk kunt camoufleren met het merk Dermacolor. Het kan éénmalig zijn voor bv, het wegwerken van een tattoo of voor het dagelijks wegwerken van wijnvlekken, pigmentvlekken, couperose en brandwonden.

Per behandeling vanaf €24,50


VERGOEDING CAMOUFLAGE THERAPIE
× App voor meer info of een afspraak!